Тема: Добір конструкційних матеріалів та інструментів. Виготовлення шаблонів. Розкрій виробу.
цукерки в обгортках,
- палички для барбекю,
- двосторонній скотч,
- флористична тейп-стрічка зеленого кольору,
- гладенька подарункова (поліпропіленова) стрічка рожевого (шириною 0,5 см і 1-2 см), і зеленого (шириною близько 0,5 см) кольорів,
- подарунковий бант,
- обценьки,
- обгорткова прозора плівка з візерунком.
1. Беремо фіолетовий гофрований папір та вирізаємо прямокутник 18х12 см. З боку цього прямокутника вирізаємо менший — розміром 9х6 см.
2. Поміщаємо менший клаптик на вже розрізаний великий прямокутник. Зверху кладемо цукерку в обгортці та загортаємо навколо неї гофрований папір циліндром.
3. Зверху на паличку для барбекю тонкою стрічкою намотуємо двосторонній скотч. Замість палички можна використати і твердий дротик.
4.Вставляємо паличку в циліндр із цукеркою, хвостик цукерки має дивитися вгору. Притискаємо нижню частину гофрованої «квітки» до скотчу на паличці та обкручуємо навколо черешка так, щоб цукерка опинилася в центрі квітки.
Гофрований папір нарізаємо смужками довжиною 20 і шириною 2 см. Акуратно скручуємо їх посередині і складаємо вдвічі.Цукерки скотчем прикріплюємо до дроту.
Три заготовки-пелюстки прикріплюємо до основи майбутнього бутона навколо цукерки з допомогою тейп-стрічки. При цьому крильця на згині залишаються вільними. Далі, надавши трохи обсягу, скріплюємо також решту. В результаті у вас вийде тюльпан з трьома пелюсточками.
Немає коментарів:
Дописати коментар